Samsung Galaxy sleep mode

Якщо ви не хочете щоб певні додатки працювали у фоновому режимі, то потрібно налаштувати їхній перехід у режим сну. Досить корисна опція, яка допоможе заощадити заряд батареї, покращити швидкодію, зменшити використання пам’яті та просто закрити надоїдливі програми та їхні сповіщення.

Наприклад, можна додати Viber до списку на перехід в режим сну при блокуванні екрана. Після того як буде заблокований екран, додаток Viber буде зупинений і ви не будете отримувати сповіщень.

Насправді додатків, які впусту витрачають ресурси телефону (в тому числі мобільний інтернет) в режимі очікування досить багато. Це різні галереї, перекладачі та ін. Якщо ви не використовуєте додаток в режимі блокування, то його можна сміливо додати до списку. А от музичний програвач додавати не слід, тому що програвання музики буде зупинятися після блокування пристрою. Думаю, що думка зрозуміла…

Ото ж, відкриваємо налаштування (значок шестерні). Далі «Обслуживание устройства» → «Батарея» → «Мониторинг энергопотребления приложений».

mobi_in

Samsung Galaxy sleep mode

Samsung Galaxy sleep mode

Samsung Galaxy sleep mode

Напроти «Перевод в режим сна» ставимо перемикач в положення включено. Далі відкриваємо «Приложения в спящем режиме».

Samsung Galaxy sleep mode

Гортаємо вниз та натискаємо на кнопку «Добавление приложений».

Samsung Galaxy sleep mode

Ставимо відмітку напроти потрібного додатка та натискаємо на кнопку «Добавить».

Samsung Galaxy sleep mode

Повторюємо дії для «Приложения в режиме сна» (якщо потрібно). Остання опція повністю зупиняє додатки та відновлює їхню роботу лише після відкривання.